Kellékek:

  • 1 db piros gyertya
  • lópatkó
  • kívánság papír
  • lúdtoll és fekete tinta
  • csipesz

Ezt a varázslatot végezd egy megtisztított, sötét szoba közepén. Az asztalra rakj egy piros gyertyát, s egy patkót tegyél köré.

Egy darab kívánság papírra írd rá fekete tintába mártott lúdtollal azt, amit szeretnél elérni vagy megkapni. (Vigyázz a megfelelő megfogalmazásra!)
Miközben írsz, énekeld vagy kántáld az alábbi igézetet:

„Itt és most leírom azt, amit akarok, 
elérem ezzel, hogy  teljesüljön az álmom.
Amit én akarok, amit én kérek, fontos,
kívánságom szerint valóra válik már most.”

A kívánság papírodat hajtsd félbe keresztben négyszer. Fogd meg egy csipesszel, tartsd a gyertya lángjába, s hagyd, hogy elégjen. Eközben képzeld el, hogy a kívánságod máris teljesült.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.