Kellékek:

  • 1 rózsaszínű gyertya
  • 1 fehér gyertya
  • 15 cm rózsaszín szalag
  • 15 cm fehér szalag
  • 1 szál szép vörös rózsa
  • 1 papírlap
  • egy kevés rózsavíz, vagy rózsa illatú parfüm, vagy illóolaj
  • egy asztal, vagy szabad padlófelület.

Mielőtt hozzákezdenénk, ki kell, hogy alakítsunk egy szent teret, ahol a rituálét végrehajtjuk. Fontos, hogy mi magunk is megtisztuljunk a varázslat elvégzése előtt.

Ha elkészültünk, fogjuk kezünkbe a gyertyákat és kössük át őket a szalagokkal. A rózsaszín gyertyát a fehér szalaggal, a fehér színűt, pedig a rózsaszín szalaggal. Helyezzük el a gyertyákat az asztallapon, vagy a földön. A rózsaszínút jobbra, a fehéret, pedig a bal oldalra.

Vegyük a papírlapot és rajzoljuk fel Erzulie vevéjét.

Ha a padlón dolgozunk a vevét fehér krétával rajzoljuk fel. Ha elkészültünk tegyük a rózsát a vevé közepére (az asztalon a két gyertya közé helyezzük el a vevét és a rózsát), majd hintsük meg rózsavízzel (rózsaolaj+víz), vagy fújjunk rá a parfümből.

Gyújtsuk meg a gyertyákat, és mondjuk el az alábbi fohászt:

Erzulie, szólítalak téged, és a segítségedet kérem.
Vezesd a gondolataimat ……….. szívéhez,
És vezesd ……… lelkét hozzám.
Irányítsd gyönyöröd és a szerelem erejét,
ebbe a rózsába amit ………..-nak szántam
Erzulie, szívek és a szerelem királynője,
E két gyertyát neked szenteltem,
hogy a szándékom sikerüljön.”

A fohász elmondás után várjunk fél órát, és addig koncentráljunk a kívánságunkra, majd fújjuk el a gyertyákat, és köszönjük meg a loának a közbenjárást.

Miután befejeztük a szertartást, a rózsáról távolítsuk el a szirmokat, és készítsünk forrázatot belőle. Az elkészült forrázatból igyunk mi is, és a partnerünk is.

A loák mindig elvárják az ellenszolgáltatást is, tehát ne felejtsünk el köszönetet mondani.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 25.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

12.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomásával azt kéred, hogy segítséget nyújtsunk Neked varázslatodhoz. Fontos tudnod, hogy ez fizetési kötelezettséggel jár, és nem ingyen történik. A további tudnivalókat e-mailben kapod meg. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.