Garancia

A Varázslatfaktor “Hármasa” megszűnt, mivel a “fiúk külföldre költöztek. Segítséget csak Susitól kérj, mert csak tőle kaphatsz. Garanciája arra vonatkozik, hogy valóban küld számodra megerősítést ahhoz, hogy legyen erőd jól elvégezni a kiválasztott varázslatot.

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ha jó célt tűzöl ki, és pontosan, a megfelelő eszközökkel, valamint a megbeszélt időben végzed el a rád vonatkozó rituálét, akkor nem lehetünk együtt sikertelenek.
Az a parányi, 1-2%-os sikertelen varázslat, ami eddig előfordult, olyan karmikus zavar révén jött létre, ami nem a mi hibánk, de ennek ellenére vállaltuk, hogy másik varázslatot hajtsunk végre a “károsultnak”.

Pénzt viszont nem adunk vissza, mert sajnos már akadtak olyanok, akik szerették volna kihasználni lojalitásunkat, azt hazudva, hogy a mi hibánkból nem jött létre a kívánt eredmény. A varázslatok elvégzése is kellék és időigényes, s nem kívánhatja senki, hogy ezt mi álljuk, mert akkor hamarosan nem tudjuk a sok ingyenes varázslatot sem a rendelkezésetekre bocsátani.

Figyelem!

Annak érdekében, hogy megkapd – akár csak a saját magad által elvégzett – rituálétól a várt eredmény, szükséges, hogy bízzál benne.

Amennyiben csak azért varázsolsz, hogy lásd mi sül ki belőle, sajnos nem kecsegtethetlek jó eredménnyel.

Arra pedig kimondottan megkérlek, hogy ha szkeptikus vagy, ne kérd a segítségünket!

Csak akkor tudunk eredményesen segíteni Neked,

ha hiszel a mágia erejében és bízol bennünk.