Phaeton Chairon

Phaeton ChaironAlapvetően nem szereti a különböző címeket. Ha mégis meg kellene határoznia magát, talán az okkult nyomozó, kutató áll a legközelebb hozzá. Kisgyermek kora óta vonzódik a misztikus és a mágikus dolgokhoz. Hamar megtapasztalta, hogy vannak az embereken kívüli entitások is körülöttünk, és emiatt fordult a „fátyol mögötti világ” kutatása felé.

Az évek alatt nagy tapasztalatra tett szert a démonológia, az asztrális lények, és a szellemvilág terén. Emiatt kutatja az ősi vallásokat, hitvilágokat, kultúrákat, különös tekintettel, az észak amerikai indián, és az afrikai, illetve afro-amerikai vallásokra, azokra koncentrálva ahol rendszeres jelenség a megszállottság, és a természetfeletti lények megnyilvánulása.

Ez megnyilvánul mágikus filozófiájában is. Varázslataiban ötvözi a sámánhit, a vodun, az obeah, az Ifa tanításokat, és az őserdők, szavannák, prérik lakóinak bölcsességét, tudását. Hiszi, hogy nagyon sokat tanulhatunk eleinktől, és fontos, hogy rohanó világunkban is tisztelettel forduljunk az ősök, és a természet szellemei felé.

Fontosnak tartja az egyensúlyt, alapvetően nem ítéli el senki kívánságát, de véleményét minden esetben elmondja az adott kérésről, különösen ha az a sötét oldalt, vagy a bal kéz ösvényét érinti.

Fordulj hozzá bizalommal, ha megszabadulnál otthonod kellemetlen társbérlőitől, vagy kísértődtől. Szívesen segít abban is, hogy megtaláld totemed, vagy erőállatod, akinek a segítségével felvértezheted magad a mindennapok negatív hatásai ellen. Természetesen áll rendelkezésedre minden egyéb általános kérés kapcsán is, ahol úgy véled a hétköznapitól kissé eltérő segítségre van szükséged.